Etiket Sonuçları: proje

Teknofest' in 3. Gününde projeleri yoğun ilgi gören AKÇANSA FSM' Lİ KARDEŞLER, toplu alanda sunumlarını gerceklestirdiler. Selçuk Bayraktar takımımızın standına gelip, incelemelerde bulundu. Takımımıza başarılar dilediler. "Bir Nefes Sıhhat' ile kapalı alanlarda, toplu taşıma alanlarında havayı virüs ve bakterilerden arındıran cihazları ile bir çok iş alanı ve işletmenin ilgisini çektiler.

AKÇANSA FSM' Lİ KARDEŞLER Takımı Teknofestte yine fark yarattı. Bu yıl Atatürk Havaalanında 5 gün boyunca  gerçekleşecek olan, teknofestte takımımız projelerini İnsanlık Yararına Teknoloji/ Sosyal İnovasyon Alanında tanıtıyorlar. İlk gün sunumlarıyla dikkat çeken Akçansa FSM' li Kardeşler, TRT HABER' e canlı yayın konuğu oldular. Projeleriyle ilgili ayrıntılı bilgi alan  AFAD Yetkilileri ve Mehmetçik, takımımıza başarılar dilediler.

Be Active with Web 2.0 çok uluslu eTwinning projemiz öğrencileri Atatürk' ün "Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Çocuk Bayramınız Kutlu olsun" sözünü ingilizce olarak seslendirdiler.

Ara

Okulumuz eTwinning kulübü öğretmen ve öğrencileri ile eTwinning Panomuzu oluşturduk

Ara

6 farklı eTwinning projesinin yürütülmekte olduğu okulumuzda eTwinning Panomuzu proje öğencileri ve külup öğretmenleriyle oluşturup, sergiledik.

Okulumuzda yürütülen ve kalite etiketi alan eTwinning projelerinden Matematiğin Sesi, We Code Life, We Learn by Coding ve Design and Produce with Code for a Green World öğrenci başarı belgeleri takdim edilmiştir.

Okulumuz müzik öğretmeni Leman Çıtak' ın ortaklığında  2020-2021 eğitim öğretim yılında yürütülen Matematiğin Sesi eTwinning Projemiz, Ulusal Kalite etiketi almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

Yapay Zeka Temalı eTwinning Projemiz başlıyor!! Türkiye, Moldova Cumhuriyeti, Macaristan, Slovakya, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti, Litvanya ve Ürdün' den ortaklarımızla bulustuk. İlk öğretmen webinarımızı gerçekleştirdik. Eylül ayı etkinliklerimizi planladık.

Eyl

Design and Produce with Code for a Green World eTwinning Projemizin tanıtımını yaptığımız sergide birçok ilçeden eTwinning projeleri segilendi. Okulumuz öğretmenlerinden Gülşah Çetin'in yürütücülüğünü gerçekleştirdiği  Design and Produce with Code for a Green World  etwinning  projemizin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sergi Salonunda eTwinning projemizin tanıtımını yaptık.

Projemiz sayfasına erişim için bağlantıya tıklayınız:

Ock

Design and Produce with Code for a Green World eTwinning projemizde Avrupa kod haftasında kodlama faaliyetlerimizi belirleyip, bütün okullarla eş zamanlı olarak gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz algoritma ve  kodlamanın temellerini kavrayıp, sertifikalarını almaya hak kazandılar