Etiket Sonuçları: öğretmen

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı genel veli toplantımız 26 Kasım Pazar günü saat 13.00' te başladı. Velilerimizin yoğun katılım sağladığı toplantıda, velilerimiz farklı branş öğretmenleri ile görüştüler. Öğretmenlerimiz, öğrenci davranışları, veli-öğrenci ilişkisi konularında değerlendirmelerde bulundular. Velilerimiz, akademik başarıyı arttırmak için neler yapılabileceği konusunda bilgilendirildiler.

Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü ilçe çelenk sunma ve kutlama töreni okulumuz tarafından gerçekleştirildi. Çelenk sunma töreninin ardından yapılan kutlama töreninde emektar öğretmenlerimize hizmet şeref belgeleri takdim edildi. Aday öğretmenlerimiz de yeminlerini ettiler. Ayrıca törende okulumuz öğretmenlerinin hazırlamış olduğu "Ben Bir Öğretmenim" isimli müzikal tiyatro gösterisi sahnelendi.

İz bırakan Öğretmenler Günü programımızın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder,  tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Okulumuz  öğretmenlerinden Gülşah Çetin tarafından öğretmen ve idarecilerimize 11 ve 12 Kasım tarihlerinde eTwinning tanıtım ve bilgilendirme semineri verildi. eTwinning.live nedir, eTwinning nedir, portala nasıl kayıt olunur, proje hazırlama ve ortak bulma forumları gibi konularda bilgilendirme ve tanıtım yapıldı.