Matematiğin Sesi Projemiz Bölünebilme Kuralları Şarkımız

Bu şarkı hazırlanırken webener yapılarak çocuklar online olarak fikirlerini yazdılar ve dile getirdiler. Ancak konuyla ilgili birden fazla konu oluşması sebebiyle ortak karar verilerek, sonrasında öğrencilerimiz şarkı sözü fikirlerini sayfalar ''ŞARKI SÖZÜ OLUŞTURMA'' alt başlığında eklediler; sayfalar ''KELİME BULUTU'' alt başlığında şarkımızın hangi konuyu içermesi gerektiği ile ilgili fikirlerini belirttiler. Kelime bulutunda en fazla öne çıkan bölünebilme kuralları konusu üzerine yoğunlaşarak şarkımızı bu konu ile ilgili yazmaya karar verdik. Daha sonra sözlerin şarkı haline gelebilmesi için, sözler bir  öğretmenimiz tarafından düzenlendi. Düzenlenen bu sözler üzerine başka bir öğretmenimiz tarafından beste oluşturuldu. Bu beste öğretmenimiz  tarafından ev ortamında, birkaç enstrümanla çalınarak, söylenerek ve VN PROGRAMI kullanılarak pilot bir kayıt oluşturuldu. Bu kayıt tek tek öğretmenlerimiz aracılığıyla öğrencilere ulaştırıldı. Daha sonra öğrenciler kulaklıklarla yönergeye uygun olarak video kayıtlarını alarak gönderdiler. Sonrasında videolar uygun şekilde kesilip,  düzenlenip,VİDEO MAKER programı kullanılarak birleştirildi.

Bölünebilme kuralları ile ilgili okulumuz müzik öğretmeni Leman Çıtak' ın beste, kayıt ve düzenlemesini yaptığı, projemiz öğrencilerinin söylediği işbirlikçi şarkımız

13-05-2021

BÖLÜNEBİLME KURALLARI ŞARKIMIZ