Matematiğin Sesi Projemiz Ses Günü Ortak Mozaik Afişimiz

Dünya Ses Günü etkinliğimiz için yaptığımız ortak afişimize proje ortağı okullarımızın tümü olan dokuz tane okulumuz katılmıştır. Öncelikle ortak whatsapp grubumuzda yaptığımız toplantıda, oluşturulacak olan "Dünya Ses Günü Kutlu Olsun" cümlesinin içindeki harfler ile afişte yer alan semboller okullarımız tarafından görev dağılımı şeklinde paylaşılmıştır. Her bir okulumuzdaki öğrencilerimiz, ortak üründe üstüne düşen harf ya da sembolü yine Dünya Ses Günü etkinliğimiz için yapmış olduğumuz tüm okulların afiş çalışmalarının fotoğrafları ile Phinsh Collage Maker uygulamasını kullanarak oluşturmuş, daha sonra oluşturulan tüm harf ve simgeler Canva web.2.0 aracında birleştirilerek afiş haline getirilmiştir. Afişimiz aşağıdadır.

Ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz kolaj çalışmamız

10-05-2021

Ortak ürünümüzün bize ait bölümü

10-05-2021