You are my Challenge! Erasmus Projesi Final Ürünleri

Okulumuzda tamamlanan "you are my challenge" isimli projemizin final ürünleri hazırlanmıştır. Ürünlerimizin amacı öğrencilerin sağlıklı bir yaşam biçimi benimsemeleri ve bağımlılıklardan uzak durmalarını sağlamak, onların farkındalıklarını arttırmak ve sağlıklı yaşam biçimini hayatlarının bir parçası haline getirmektir. Bu kapsamda yapılan çalışmalar 3 adet ürün dosyası olarak hazırlanmıştır. Birinci kısımda bağımlılıkların ne olduğu nasıl gençlerin bağımlı hale geldikleri ve bunlardan uzak durma yolları  anlatılmıştır. İkincisinde bağımlılıklarla ilgili yapılan bir araştırmanın sonuçları incelenmiştir. Üçüncü ürün olarak da, okullarımızda kuracak olduğumuz Avrupa Birliği kulüpleri ile ilgili çalışma biçimleri amaçları ve yöntemleri açıklanmıştır.

Yayın: 23.09.2022 - Güncelleme: 23.09.2022 09:43 - Görüntülenme: 214