eTwinning Projeleri

Okulumuz 2020-2021 eğitim öğretim yılında Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gülşah Çetin'in kuruculuğunu üstlendiği 2 farklı eTwinning projesinde görev almaktadır. Design and Produce with Code for a Green World projemizde iklim değişikliklerine karşı insanları bilinçlendirerek, farkındalık yaratıp, robotik bir materyalle çözüm önerileri sunmaktadır. We code life, we learn by coding isimli projemizde de öğrencilerdeki algoritma geliştirme ve çözüm üretme becerilerini kodlama ile yapabilme faaliyetleri yapılmaktadır. Portekiz ve Moldova Cumhuriyetlerinde yabancı ortaklarımızla işbirliği içinde çalışmalara yapılmaktadır.

Daha önceden başlamış Erasmus projemiz hali hazırda eTwinning üzerinden yürütülmektedir.

Azerbaycanla başlatılan kardeşlik webinarlarında edindiğimiz Azerbaycanlı ortaklarımızla da Şubat ayında yeni bir projeye başlamaktayız.

Okulumuz müzik öğretmeni Leman Çıtak Matematiğin Sesi isimli eTwinning projemizde muhteşem işler çıkarmaktadır.

Okulumuz matematik öğretmeni Serap Yanardağ Dönüşüm Derslerde eTwinning projemizde yine görev almaktadır.

Yayın: 02.02.2021 - Güncelleme: 05.05.2021 15:28 - Görüntülenme: 580