Etiket Sonuçları: ortak ürün

2020-2021 eğitim öğretim döneminde okulumuz öğretmenleri Leman Çıtak (Matematiğin Sesi) ve Gülşah Çetin(Design and Produce with Code for a Green World, We Code Life, We Learn by Coding) tarafından yürütülen eTwinning projeleri 1 Haziran 2022'de İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende kalite etiketleri ile ödüllendirilmilştir. Ayrıca okulumuz Ulusal Kalite Etiketi Levhası almaya hak kazanmıştır.

2021-2022 eğitim öğretim yılında yürütülen 6 eTwinning projesinde görev alan öğretmen ve idarecilerimizle okulumuz eTwinning duvarı hazırlanmış ve okul kalite etiketi levhamız da duvara asılmıştır. Bu sene yürütülen eTwinning proje faaliyetlerinde görev alan öğretmenlerimiz:

1. Gülşah Çetin(Dive into Amazing World of Artificial Intelligence, Arduino by Tinkercad, The Secret Garden of Numbers, Be Active with Web 2.0)

2. Leman Çıtak(The Secret Garden of Numbers)

3. Serap Yanardağ(Let's Explore The World of Techonology, The Secret Garden of Numbers)

4. Zeynep Ölmez(Arduino by Tinkercad)

5. Nezahat Kanlı (Göçmen Çocuklar Türkçe Dersinde)

6. Arzu Toraman (Göçmen Çocuklar Türkçe Dersinde)

Dönüşüm derslerde eTwinning projemiz

Dünya Ses Günü Okul Bazlı Çalışmalarımız ve Afişlerimiz

Video bağlantısına erişmek için linki tıklayınız

/meb_iys_dosyalar/34/06/732964/dosyalar/2021_05/10221543_VID-20210504-WA0008.mp4

Design and Produce with Code for a Green World eTwinning Projemizin tanıtımını yaptığımız sergide birçok ilçeden eTwinning projeleri segilendi. Okulumuz öğretmenlerinden Gülşah Çetin'in yürütücülüğünü gerçekleştirdiği  Design and Produce with Code for a Green World isimli küresel ısınma ve robotik konularının disiplinlerasrası bir yaklaşımla işlendiği eTwinning  projemizin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sergi Salonunda tanıtımını yaptık.

Dünya Ses Günü infografik çalışmalar etkinliğimiz için yaptığımız ortak ürünümüze proje ortağı tüm okullar katılmıştır. Öncelikle canva programında tüm okulların öğretmenleri ile bir ekip oluşturulmuştur. 16 Nisan Dünya Ses Günü ' , ' Ses Sağlığımızı Koruyalım ' , Bunları Biliyor Musunuz ' şeklinde 3 tane infografik çalışma başlığı açılmış ve ilk hangi okulun çalışmaya başlayacağı , daha sonrasında okulların hangi sıra ile infoğrafik çalışmayı takip edeceği belirlenmiştir. Sırası gelen okulun öğretmeni öğrencileri ile online toplantı yapıp infografik çalışmada başlığa uygun ne yazacağına karar verip yazmıştır. Bu şekilde ortak ürünümüz oluşmuştur.

Design and Produce with Code for a Green World eTwinning Projemiz Final Sergimiz. İyi seyirler dileriz. Paylaşım kodumuz ile bilgisayardan giriş yaparsanız videoları rahatlıkla izleyebilirsiniz. https://edu.cospaces.io/FFR-GSA

eTwinning proje öğrencilerimizle karışık ülke takımları oluşturup, çalışmaya başladığımız ve bir Covid hikayesinin yazıldığı, öğrenciler tarafından görsellerle desteklendiği ortak ürünümüz yayındadır. Keyifli okumalar dileriz