Etiket Sonuçları: ses günü

Dünya Ses Günü Okul Bazlı Çalışmalarımız ve Afişlerimiz

Video bağlantısına erişmek için linki tıklayınız

/meb_iys_dosyalar/34/06/732964/dosyalar/2021_05/10221543_VID-20210504-WA0008.mp4

Dünya Ses Günü infografik çalışmalar etkinliğimiz için yaptığımız ortak ürünümüze proje ortağı tüm okullar katılmıştır. Öncelikle canva programında tüm okulların öğretmenleri ile bir ekip oluşturulmuştur. 16 Nisan Dünya Ses Günü ' , ' Ses Sağlığımızı Koruyalım ' , Bunları Biliyor Musunuz ' şeklinde 3 tane infografik çalışma başlığı açılmış ve ilk hangi okulun çalışmaya başlayacağı , daha sonrasında okulların hangi sıra ile infoğrafik çalışmayı takip edeceği belirlenmiştir. Sırası gelen okulun öğretmeni öğrencileri ile online toplantı yapıp infografik çalışmada başlığa uygun ne yazacağına karar verip yazmıştır. Bu şekilde ortak ürünümüz oluşmuştur.

Dünya Ses Günü etkinliğimiz için yaptığımız ortak afişimize proje ortağı okullarımızın tümü olan dokuz tane okulumuz katılmıştır. Öncelikle ortak whatsapp grubumuzda yaptığımız toplantıda, oluşturulacak olan "Dünya Ses Günü Kutlu Olsun" cümlesinin içindeki harfler ile afişte yer alan semboller okullarımız tarafından görev dağılımı şeklinde paylaşılmıştır. Her bir okulumuzdaki öğrencilerimiz, ortak üründe üstüne düşen harf ya da sembolü yine Dünya Ses Günü etkinliğimiz için yapmış olduğumuz tüm okulların afiş çalışmalarının fotoğrafları ile Phinsh Collage Maker uygulamasını kullanarak oluşturmuş, daha sonra oluşturulan tüm harf ve simgeler Canva web.2.0 aracında birleştirilerek afiş haline getirilmiştir. Afişimiz aşağıdadır.