Be Active with Web 2.0 çok uluslu eTwinning projemiz öğrencileri Atatürk' ün "Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Çocuk Bayramınız Kutlu olsun" sözünü ingilizce olarak seslendirdiler.

Mrt

Okulumuz yıldız kız voleybol takımı 3. lük kupasını ve madalyasını törenle aldı.

Mrt

The Secret Garden Of Numbers eTwinning Projemiz karışık takımları tarafından kodlanan Pi Günü Şarkısını sunacağız.  Okulumuz müzik öğretmeni Leman Çıtak tarafından Bandlab da alt yapısı ve ayrıştırılması yapılan parçanın  kodlaması da okulumuz öğretmenlerinden Gülşah Çetin, Leman Çıtak ve Serap Yanardağ  ve öğrencileri yer almistir

AFAD Acil Uygulaması Tanıtım Filmi

Ara

Portekiz'de gerçekleşen Open Your Doors to Digital Age isimli Erasmus Proje toplantısının 4.günunde altı farklı milletten ögrenciler gruplar halinde arduino projeleri geliştirdiler. Öglenden sonra okyanus kıyısında yürüyüş yaptılar.

Ara

Anasınıfı B Şubesi öğrencilerimiz rengarenk tulumları ve YERLİ MALI taçları ile AKİF öğretmenleri rehberliğinde YERLİ MALI HAFTASININ anlam ve önemini eğlenerek öğrendiler.

Ara

Open Your Doors to Digital Age isimli Erasmus Projemiz kapsaminda gerçekleşen   Portekiz'deki toplantının 3. Gününde Pargue da Mina'yı gezdik ve Ciencia Viva Lagos isimli bilim merkezini ziyaret ettik. Öğrencilerimizi diğer milletlerden akranlariyla robotik çalışmalara katıldılar.

Ara

Open Your Doors to Digital Age isimli Erasmus Projemiz kapsamında Portekiz'in CastrMarim Şehri'de gerçekleşen toplantıya katılan ekibimiz, toplantinin ikinci gününde Arduino ile ürettikleri projeleri sergilediler. Ardindan organik yerel ürünlerin yetiştirildiği çiftliği gezdiler.

Ara

Open Your Doors to Digital Age isimli Erasmus Projemizin Portekiz'deki toplantısına katılan ekibimiz, toplantının 1. gününde sunumlarını yaptı,  yerel yönetimi ziyaret etti ve toplantının gerçekleştiği Casto Marim şehri gezdi.

Ara

Projemiz logo ve afiş çalışmaları yapılırken canva web 2.0 aracı kullanılıp, sanal sınıf oluşturuldu.

Ara

Okulumuz eTwinning kulübü öğretmen ve öğrencileri ile eTwinning Panomuzu oluşturduk

Ara

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri, "Kapılarınızı Dijital Çağa Açın" isimli Erasmus Projesi Kapsaminda Portekiz'in Castro Marim Şehrinde gerçekleşecek olan proje toplantısı oncesinde Lisbon'u gezip görme fırsatı buldu.

Ara

"You Are My Challenge" isimli projemizin dördüncü çalışma gününde, misafirlerimizle Arel Üniversitesini ziyaret ettik ve sağlıklı yaşam ve beslenme ile ilgili bir seminere katıldık. Daha sonrasında Koç müzesinde şekerin vücudumuza zararlarıyla ilgi bir deneye katılıp günü tamamladık.

Ara

"Mutlu Çarşamba" projesi kapsaminda Can Güleç Özel Eğitim Kompleksindeki etkinliklerimiz.